Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 juli 2009

Servicenormen schriftelijk vastgesteld

LISSE – De gemeente heeft voor zichzelf ‘servicenormen’ opgelegd. In dit overzicht wordt bijvoorbeeld duidelijk aangegeven hoe lang het mag duren voordat inwoners een reactie op een brief mogen verwachten. Of hoe lang het aanvragen van een paspoort duurt.
In het personeelsblad ‘Lekker Bloeieh!’ staat onder meer vermeld: ‘Op zichzelf bieden de servicenormen en de wettelijke afhandeltermijnen niets nieuws, maar het staat nu voor het eerst zwart op wit. Onze klanten weten waar ze aan toe zijn en kunnen ons er op aanspreken als we ons er niet aan houden. De zomermaanden gebruiken we om intern met de normen te werken, alhoewel velen van ons dat natuurlijk al doen. Vanaf september gaan we de servicenormen ook extern communiceren.’