Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 augustus 2009

Avond fiets-driedaagse van start

VOORHOUT – Voor de 25ste keer organiseert de Oranje Vereniging Voorhout de Avond fiets-driedaagse. Dit jaar zullen honderden mensen van dinsdag 18 tot en met donderdag 20 augustus de pedalen ronddraaien om iedere avond te genieten van een andere route van 25 kilometer.
De start en finish vinden elke avond tussen 19:00 uur en 19:15 uur plaats bij het Scouting Clubgebouw op Sportpark Elsgeest. Verstandig is om iets eerder aanwezig te zijn. De voorverkoop van de startkaarten is van 8 tot en met 17 augustus bij Sport en FitnesscentrumThea Hoogervorst aan de Nijverheidsweg 2 en Hoek Boek & Kantoor aan de Herenstraat 63. In de voorverkoop kosten de kaartjes 2 euro per stuk. Aan de start op 18 augustus zijn deelnemerskaartjes te koop voor 2,50 euro. Het is ook mogelijk om slechts één avondje deel te nemen voor een euro. Met name leuk voor de kleintjes: na het volbrengen van de rit ontvangen ze een diploma. Voor meer informatie: www.oranjeverenigingvoorhout.nl.