Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 augustus 2009

Driekwart ton voor beter hygiëne

LISSE – Een bedrag van 75.000 euro beschikbaar stellen voor de verbouwing en uitbreiding van het clubgebouw van R.T.V. De Bollenstreek. Dit besluit wil het college van burgemeester en wethouders ter goedkeuring voorleggen aan de gemeenteraad, zo maakte wethouder Bas Brekelmans (VVD) dinsdag 3 augustus bekend.
Brekelmans: ‘De sportaccommodatie is ruim twintig jaar geleden gebouwd voor een vereniging van destijds 200 leden. De accommodatie is met de huidige 467 leden te klein geworden; al geruime tijd staan er oude zeecontainers naast de accommodatie. Deze zeecontainers worden gebruikt als opslagruimte. Met name de kleed- en verzorgingsruimten voldoen in hygiënisch opzicht na ruim twintig jaar niet maar aan de eisen van deze tijd.’