Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 augustus 2009

Grootse opening op woensdag 14 oktober

Datum opening nieuwe Plus supermarkt bekend

VOORHOUT – Het heeft letterlijk bloed, zweet en tranen gekost, maar eindelijk is de openingsdatum van de nieuwe Plus supermarkt bekend: woensdag 14 oktober opent de bekendste supermarkt van Voorhout haar nieuwe deuren onder het appartementencomplex Herenstaete (de nieuwe Agnes).

Eigenaar John van Dijk is opgetogen dat het er nu eindelijk van gaat komen: “24 augustus beginnen we met het inbouwen van de complete winkel. Dat neemt enkele weken in beslag. Zaterdag 3 oktober is de laatste dag onze klanten terecht kunnen in de oude winkel en woensdag 14 oktober is dus de grootse opening: het wordt een heel mooie winkel!”

De man die, samen met zijn vrouw Suzanne, de nieuwste vestiging gaat runnen is Joop van Dijk. Hij laat weten: “In de nieuwe winkel komen allerlei extra faciliteiten: niet alleen een koffiehoek en een klantentoilet, maar ook in-store schermen met aanbiedingen. Als “nieuwe” manager ben ik uiteraard bereikbaar voor alle klanten. Met deze uitgebreidere supermarkt kunnen we overigens meer personeel goed gebruiken, met name in de vakkenvulploeg.”
Over enkele weken leest u meer over de voortgang van de nieuwe Plus supermarkt.