Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 augustus 2009

Koninklijke onderscheiding voor Geerlings

LISSE – De heer Geerlings (85) ontving op donderdag 9 juli een koninklijke onderscheiding voor al zijn verdiensten voor de Lissese samenleving. Geerlings is in de gemeenschap zeer bekend om zijn activiteiten voor de R.K. parochiegemeenschap Sint Agatha, maar daarnaast is hij sinds circa 1955 lid van het zangkoor Ad Majorum Dei Gloriam, vanaf juni 2007 Canticum Novum. Ook onderhoudt hij wekelijks het groen van de begraafplaats, is hij medewerker van de rommelmarkt en medewerker van de commissie kerkenveiling.
Geerlings was voorgedragen door zijn kleinzoon, Sander Geerlings, en in aanwezigheid van onder meer zijn vrouw, familieleden en kennissen kreeg de ultrasenior de onderscheiding opgespeld door burgemeester Corrie Langelaar. Een gemeentelijk woordvoerder laat weten: ‘Vanwege de afnemende gezondheid van de heer Geerlings heeft de gemeente de uitreiking bespoedigd.’