Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.300, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 september 2009

Leerlingen Lisbloem in Zappsport

LISSE – Een aflevering van Zappsport werd dinsdag 22 september opgenomen op de Atletiekbaan. Deze middag rende en sportte de jeugd dat het een lieve lust was. De twee teams (het roze en het blauwe team) deden hun uiterste best om niet voor elkaar onder te doen. In de ochtend werden drie jongens en drie meisjes uit groep 8 van basisschool De Lisbloem geselecteerd door Ron Boszhard en Angela Esajas.
De zes kinderen gingen vervolgens naar het sportveld waar ze een training kregen van de bekende Nederlandse sporters Yvonne Wisse en Eelco Sintnicolaas. Na de training vond de finale plaats en tijdens de uitzending wordt duidelijk wie in Lisse de eerste prijs mee naar huis gaat nemen: de jongens of de meisjes… De aflevering wordt op televisie uitgezonden op 31 oktober om 20:40 uur.