Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 november 2009

Datum seniorenmarkt bekend

LISSE – De seniorenmarkt wordt gehouden op zaterdag 6 februari 2010. Nadat de seniorenraad in haar vergadering van oktober gepleit had voor meer communicatie over deze markt, zijn de ambtelijke raderen volop in actie gekomen. De leden kregen maandag 9 november meer informatie over deze dag.
Het Servicepunt Vrijwilligers Lisse (SVL) en de Stichting Welzijn Ouderen Lisse (SWOL) zetten deze seniorenmarkt op in het gemeentehuis. Doel van deze markt is de senioren te informeren over de voorzieningen en mogelijkheden op het gebied van wonen, welzijn, zorg en vrijetijdsbesteding. Ook komt er een speciaal wervingsproject om potentiële vrijwilligers van 61, 62 en 63 jaar te interesseren voor het vrijwilligerswerk in Lisse. Dit project heet: ‘Senioren voor de gemeente Lisse’.