Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 januari 2010

Buurtplatform

LISSE – De gemeente organiseert dinsdag 19 januari 2010 een buurtplatform voor het centrum. Bewoners praten dan samen met politie, wooncorporatie STEK en instellingen als scholen mee over een verbetering van de verschillende buurten. Inwoners uit de wijken Berkhout, Van Rijckevorsel, Centrum en de Oranjebuurt zijn van harte welkom van om van 19.30 uur tot 22.00 uur mee te praten in de Basisschool St. Willibrord aan de Oranjelaan 96.

Voorafgaand aan dit buurtplatform kunnen inwoners via www.verbeterdebuurt.nl of per brief (gemeente Lisse, buurtplatform, antwoordnummer 8, 2160 VB Lisse, geen postzegel nodig) aandachtspunten aanleveren. Een aantal weken na het buurtplatform zal wethouder Jan Kippers (CDA) in de buurt de besproken aandachtspunten bezoeken. Aan de hand van een actielijst kunnen dan alle betrokkenen aan de slag met de buurt.