Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 januari 2010

Decemberactie levert tienduizenden kassabonnetjes op

VOORHOUT – De jaarlijkse decemberactie van de TOV-Voorhout was een groot succes. Met in totaal zo’n 30.000 ingeleverde kassabonnetjes waren de 51 uitverkorenen donderdag 14 januari allemaal winnaars. Zij kwamen in Hotel Restaurant Café Boerhaave bijeen om erachter te komen welke van de prijs, variërend van 50 tot 500 euro zij zouden winnen. Hoe later op de avond, des te groter de prijzen: de spanning steeg in lijn met de genuttigde consumpties.

In totaal waren er 36 prijzen van vijf tientjes, twaalf grotere prijzen tussen 75 en 150 euro en drie hoofdprijzen. Uiteindelijk was het mevrouw De Bruyn uit Voorhout die de hoofdprijs, een reischeque van 500 euro, mee naar huis mocht nemen. De heer R. Vink en mevrouw Rijsoort mogen beide een minuut gratis winkelen bij twee van de lokale supermarkten: dat zijn prijzen die al gauw enkele honderden euro’s waard zijn. De heer K. van den Nieuwendijk mocht de eerste prijs van de grotere prijzen mee naar huis nemen: een kinderfiets ter waarde van 150 euro.

Jos Hoek, bestuurslid van TOV-Voorhout, is enthousiast over het resultaat: ‘Er waren niet alleen winnaars uit Voorhout, maar ook uit Sassenheim, Warmond en Katwijk. Ondanks de crisis zijn er enorm veel kassabonnetjes ingeleverd. Dat verbaasde ons wel enigszins. Maar aan de andere kant is deze actie een gouden concept: de klanten zetten hun naam en telefoonnummer op een bonnetje en in iedere deelnemende winkel staat een ton om de kaartjes in te doen. Naast de TOV-winkels deden ook vijf nieuwe winkeliers mee aan deze actie: Micromax Computers, Joy Mode, Dames van Dijk, Blinq Kapers en Teyl Uilenspiegel.’