Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 januari 2010

Grootse optredens bij Let me entertain you

VOORHOUT – Het door carnavalsvereniging De Bokken georganiseerde evenement ‘Let me entertain you’ was met ruim 200 toeschouwers goed bezocht. In De Toog traden 11 acts op die een keur aan persiflages en muzikale optredens gaven. Die zaterdag 16 januari werden Koen Ruigrok en Gian Domburg de uiteindelijke winnaars: hierin wonnen zij net als vorig jaar de fameuze Gouden Bok.
De Olympische gedachtegang overheerste die avond echter, bij zowel toeschouwers als deelnemers: niet winnen, maar meedoen: daar gaat het om. En zo gaf Dineke Krooshof een prachtige persiflage van André van Duin, traden zowel de Toppers als de Floppers op met hun lied ‘Shine’ en toonden de ‘Groupies van de prins’ hun fraaie benen. Deze tweede editie verzorgden met name carnavalsgerelateerde groepen en personen de optredens, maar het doel is dat de komende jaren ook andere verenigingen op sport- of cultureel gebied hun deelnemers gaan leveren.