Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2010

Kwaliteitsbouw voor sociale prijzen

Residence Symphonica

VOORHOUT – Aan de Jacoba van Beierenweg 16-22 verschijnt binnenkort het woningbouwcomplex Residence Symphonica, waarvan de 23 appartementen bij uitstek geschikt zijn voor de starters en jonge woningzoekenden. Niet alleen ligt dit gebouw dichtbij het winkelcentrum, het station en de ontsluitingswegen, ook zijn de prijzen aangepast aan de realiteit. Wat tot vorig jaar ondenkbaar was, is nu realiteit: nieuwe appartementen voor prijzen tussen 149.500 euro en 209.000 euro vrij op naam!

Door Joep Derksen

Niet voor niets zijn Bernhard Maljaars, makelaar van Van der Meer Makelaars & Taxateurs, en Hans van Leeuwen, directeur Horsman & Co. Vastgoed, uitermate trots op het resultaat. “De recente geschiedenis heeft uitgewezen dat er al meer dan voldoende seniorenwoningen zijn en met dit kleinschalige appartementengebouw, met een prachtige voorgevel, bieden we kwaliteitswoningen aan voor de vele jongeren en starters die vaak al jaren naarstig op zoek zijn naar een eigen woonlocatie. Zodra de bouwvergunning is afgegeven, kan de bouw van dit complex starten.”

Van Leeuwen: “Voor het gebouw wordt gebruik gemaakt van verschillende kleuren steentjes, waardoor je een speels geheel en een dorps karakter krijgt. De mooie gevel zorgt ervoor dat het pand ingenieus is opgezet. We willen geen situaties dat de mensen twee weken lang in de kou op straat liggen, dus daarom mogen de gegadigden zich vanaf donderdag 4 februari inschrijven. In de week van 15 februari wordt door loting bepaald wie als eerste in aanmerking komt voor een appartement”

Maljaars: “Er is veel vraag naar betaalbare appartementen, of het nu gaat om de vijf appartementen met twee kamers of de 18 appartementen met drie kamers, altijd inclusief eigen parkeerplaats en eigen berging. Inschrijven voor deze appartementen is mogelijk vanaf donderdag 4 februari tussen 19:30 uur en 20:30 uur. Daarna kan tot en met maandag 15 februari om 10:00 uur inschrijfformulieren opgehaald en ingeleverd worden bij Van der Meer Makelaars & Taxateurs B.V., Haven 2, 2161 HK Lisse.”
Voor meer informatie: T: 0252 430 900, W: www.vandermeermakelaars.nl.