Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 januari 2010

Opening volksuniversiteit

TEYLINGEN – Met de onthulling van een tegeltableau in keramiek openden de wethouders Wim Hollart en Henriëtte Wilbrink officieel de nieuwe vestiging van de Volksuniversiteit Teylingen. Na meer dan twaalf jaar kunnen kunstzinnige en ontspanningsbehoeftige Bollenstrekers hun vrije expressie kwijt in een fonkelnieuw gebouw.

In dit pand aan de Agneshove zijn ook andere instellingen gevestigd, zoals Stichting Welzijn Teylingen en het Gezondheidscentrum. Daarnaast zijn er voorzieningen voor homeopathie, acupunctuur, psychologie, fysiotherapie en logopedie. Mensen met wensen voor pedicure, shiatzu, ergotherapie, dieet en het aanmeten van elastische kousen komen in dit pand ook aan hun trekken. Binnenkort komen er enkele dependances van huisartsen in het pand aan de Agneshove.