Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 januari 2010

“Stem op Trots is een proteststem”

TEYLINGEN – De nieuwe politieke partij Trots op Nederland, afdeling Teylingen, heeft een kandidaat toegevoegd aan de kieslijst. Het is de bij velen bekende Liesbeth Vermeij: Voorhouts ondernemer en ook op het vrijwilligersvlak zeer actief. Zij is op de derde plaats van de kandidatenlijst gezet.

Zaterdag 16 januari maakte Vermeij bekend dat ze voor “Trots-Teylingen” actief wil zijn in de gemeenteraad. “Bij veel beslissingen wordt niet geluisterd naar de bevolking, of het nu gaat om het niet aanleggen van de Randweg-Noord of de herinrichting van de Herenstraat. Nu al zijn er iedere dag lange files op de Oosthoutlaan en dat wordt alleen maar erger. Het is belangrijk dat wij als partij, met een andere kijk op de politiek, bij de gemeenteraad gaan horen. Kabouters bestaan niet, wij wel. We gaan voor goud, maar we willen in ieder geval drie of vier zetels halen. Ik doe ook een oproep aan de mensen die uit protest niet naar de stembus gaan. Doe dat toch en stem op Trots: dat is namelijk ook een proteststem.”