Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 januari 2010

Voetbal verplaatst vergadering

LISSE – Door oplettendheid van gemeenteraadslid Joke Vermeulen (CDA) hoeven de politici tijdens het WK-voetbal geen wedstrijd van het Nederlands elftal te missen. Zij vergeleek de vergaderagenda van 2010 met het wedstrijdschema en zag dat een gemeenteraadsvergadering gepland was op donderdag 24 juni.

Tijdens de vergadering van het presidium op woensdag 6 januari sprak Vermeulen in en meldde: ‘Dit is de derde wedstrijd van de eerste ronde. De uitslag hiervan is bepalend of het Nederlands elftal doorgaat naar de tweede ronde.’ De fractievoorzitters van alle partijen waren het met haar eens dat die avond niet geschikt was om een raadsvergadering te houden. Ze gaven opdracht aan de griffier om een andere vergaderdatum voor te stellen. Dit wordt woensdag 23 juni.