Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 januari 2010

Zien en gezien worden

VOORHOUT – Het Bokkenballentoernooi was over voordat het überhaupt van start ging. Net op het moment dat Elleke Rempe van Stichting Doe Een Wens de aftrap wilde nemen voor dit voetbaltoernooi waarbij alleen de vrouwen mogen scoren, viel in de hele Bollenstreek de stroom uit.


De carnavalsvierders van de Bokken en de Duinknijnen vermaakten anderhalf uur lang nog prima, maar vervolgens werd alsnog besloten om het bokkenballentoernooi zelf voor gezien te houden. Het bleef dit keer dus enkel een evenement van zien en gezien worden, voor zover dat in het donker natuurlijk mogelijk was.