Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 februari 2010

0% rente-actie

LEIDSCHENDAM – Al vijftig jaar is Autobedrijf Dobbe B.V. een begrip bij Nissan-liefhebbers. Dit bedrijf staat garant voor de beste service en een uitstekende klantgerichtheid. Sinds 1 januari heeft Ton van Vliet het stuur overgenomen van Cock Dobbe. De nieuwe eigenaar: ‘We willen kwaliteit blijven leveren en zo ons klantenbestand uitbreiden.’

De komende jaren blijft Dobbe bij het bedrijf betrokken, zo laat hij weten. Van Vliet: ‘Het klikt goed met de heer Dobbe: onze samenwerking gaat soepel en gemakkelijk. Zijn adviezen zal ik de komende jaren zeker nodig hebben. Zelf vind ik het fijn om zo’n leuk en gezellig garagebedrijf te mogen runnen. De mensen bij Dobbe zijn professioneel en plezierig om mee te werken.’

Autobedrijf Dobbe is een Nissan-dealer, maar naast de nieuwe auto’s van dit merk worden ook gebruikte auto’s van allerlei andere merken verkocht. ‘Ons bedrijf is niet al te groot, maar juist daardoor zijn we servicegericht en hebben we direct contact met de klant in een prettige sfeer. Dankzij ons hoog opgeleide personeel kunnen we de klant van dienst zijn op alle autogerelateerde zaken. Of het nu gaat om onderhoud, APK, aircoservice of de ruiten’, aldus Van Vliet.

Tegenwoordig zijn zuinige en kleine auto’s heel populair, of ze nu nieuw of gebruikt zijn. Ook wordt de consument steeds milieubewuster en bekijkt de klant vaker de energielabels. Tot en met 31 maart loopt er een populaire 0% rente-actie waar veel mensen gebruik van zullen maken. De Nissan Note en Nissan Pixo kunnen op afbetaling worden gekocht, met een rentevrije aflossingsperiode van 36 maanden.
Voor meer informatie: Autobedrijf Dobbe B.V, Damhouderstraat 19, 2266 AS Leidschendam, T: 070 317 0170, W: www.nissandobbe.nl.