Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 februari 2010

VVD voert geen campagne met landelijk bekende politici

LISSE – Met de onthulling van een nieuwe campagneposter en de opening van de VVD Campagnewinkel, begon deze partij zaterdag 23 januari officieel aan de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Lijsttrekker Bas Brekelmans, tevens wethouder, mocht tot zijn eigen verrassing instappen in een zwarte Smart, beplakt met VVD-uitingen. Vervolgens reed hij vanuit de campagnewinkel op de hoek van de Kanaalstraat en de Kapelstraat met de Smart door een grote poster en verklaarde de winkel voor geopend. De komende zes weken rijdt Brekelmans met de campagneauto overal door het dorp rond, alleen of samen met andere mensen van zijn partij.

Brekelmans informeert: ‘De opening was een hoop spektakel. De auto was onder een doek verstopt en ik moest hem zelf onthullen. Het moment dat ik met die auto door het papier ging was voor iedereen gaaf om te zien. Met de opzet van de campagne ben ik heel blij: we hebben een nieuwe presentatie voor het raam en de poster die we hebben gemaakt, is heel opvallend.’ Hij besluit: ‘Voor ons is het een bewuste keuze om geen bekende VVD’ers naar Lisse te halen. Het gaat hier namelijk om de gemeenteraadsverkiezingen voor Lisse en niet om de landelijke politiek.’
De campagnewinkel is geopend iedere zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur, tot een week voor de verkiezingen. De laatste week voor de verkiezingen is de campagnewinkel dagelijks geopend.