Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 april 2010

Onduidelijkheid over beheer buitensportaccommodaties

LISSE – Sinds De Meerlanden het beheer van de buitensportaccommodaties heeft overgenomen, bestaat er grote onduidelijkheid over ‘kwaliteitsverwachtingen, beheerverantwoordelijkheden, taken, eigendommen en benodigde en beschikbare financiële middelen’.

Dit blijkt uit een ambtelijk document dat dinsdag 6 april werd vrijgegeven. Om deze problematiek aan te pakken heeft de gemeente aan het bedrijf Nieuwland Advies de opdracht gegeven om alsnog een beheerplan op te stellen voor de buitensportaccommodaties op sportpark Ter Specke. Dit is het zogeheten Beheerplan buitensportaccommodaties Lisse 2010 – 2014. Wethouder Ad van Zelst liet weten: ‘Door het beheerplan vast te stellen kan er nog dit onderhoudsjaar worden gestart met het wegwerken van de beheerachterstanden.’