Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 april 2010

Paveivo kerkenveiling vol met verrassende artikelen

VOORHOUT – De Paveivo kerkenveiling staat weer bol van de verrassende, grappige en aantrekkelijke artikelen die voor een prikkie op de kop getikt kunnen worden. Of het nu gaat om versnaperingen, tuinplantjes, autoartikelen of dinerbonnen. Maar ook hele schapen en de ‘1 minuut gratis winkelen’ kunnen mee naar huis genomen worden.

Medeorganisator Rik van Wieringen informeert: “Bij de Mexicaanse verkoop kan men dit jaar 5 keer bieden op een zuivelpakket van kaasboerderij Pennings. Eén van deze pakketten bevat de hoofdprijs die door de notaris uit de 5 nummers wordt getrokken; een arrangement voor twee personen naar een openluchtconcert van Andre Rieu in Maastricht. Een overnachting in een hotel in de buurt is hierbij inbegrepen.

De vei­lingbe­zoekers die het op prijs stellen om van tevoren een catalogus te ontvangen, kunnen bellen met Dhr. M. v.d. Nouland Tel 06 53497342. Ook kunt u op ver­schillen­de plaatsen in het dorp een catalogus meepakken, o.a. bij de Hoek Boek, Servi­cecentrum Schoonoord, Het “Wapen van Voorhout”, bakkerij Ammerlaan of achterin de kerk.
De toegang is gratis, de artikelen zijn door tientallen bedrijven en winkeliers gratis ter beschikking gesteld en de veilingopbrengst komt ten gunste van de renovatie van de binnenkant van de St. Bartholomeuskerk. De kerkenveiling vindt plaats in ’t Wapen van Voorhout op vrijdagavond 7 mei, vanaf 20:30 uur. Er is een vrije inloop, dus ook om middernacht zijn er nog mooie artikelen te verkrijgen. Een ervaren Paveivo-ganger tipt echter: “De beste koopjes zijn aan het begin van de avond te verkrijgen.”