Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2010

Samenwerkingsovereenkomst

LISSE – De gemeente heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de organisatie MEE Zuid-Holland Noord. MEE biedt informatie, advies en professionele cliëntondersteuning aan voor mensen met een beperking.
MEE beoogt met de samenwerking een invulling te geven aan de rol van adviseur, dienstverlener en gesprekspartner van de gemeente. De organisatie zal onder meer weer een vast contactpersoon beschikbaar stellen voor het Lokaal Loket Lisse. De samenwerkingsovereenkomst heeft een looptijd tot 1 januari 2012. Vooralsnog is er met deze overeenkomst geen geld gemoeid, aangezien de landelijke organisatie MEE haar subsidies ontvangt van de rijksoverheid. Maar dat kan over enkele jaren afgelopen zijn, zo werd onlangs in de media bekend.