Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2010

Bomen verdwijnen voor meer parkeerplaatsen

LISSE – ‘Nieuwe belijningen op het parkeerterrein Ter Specke moeten leiden tot een vermindering van de parkeeroverlast. Ook verdwijnen vijftien bomen die momenteel parkeerplekken bezet houden. Deze mededeling deed wethouder Ad van Zelst donderdag 20 mei tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur.

Van Zelst: ‘We gaan lijntjes trekken zodat er beter geparkeerd wordt. We willen 15 bomen die in de parkeervakken staan, laten verdwijnen. Die bomen hebben een slecht leven en als we ze weghalen, krijgen we een stuk meer ruimte op het parkeerterrein. We kijken ook of het Gebacoveld ingezaaid kan worden om daar ook parkeerplaatsen van te maken.’