Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 mei 2010

Gegarandeerd genieten bij Palace Hotel

NOORDWIJK – Het Palace Hotel is een van de meest gedecoreerde hotels van deze regio. Niet alleen bereikte het schitterende terras de 11de plaats in de Horeca Misset top 100, ook werd het Palace Hotel in 2009 gelauwerd als het ‘Beste Hotel aan de Nederlandse Kust’.

Wie bij het Palace Hotel naar binnen loopt, herkent de artdecostijl. Genoten kan worden van een wellness centre, zwembad en fitness, maar op geselecteerde kamers zijn ook stoomcabines. Twee restaurants dragen zorg voor een grote variatie aan culinaire verrassingen, vertelt Martin Hoed, F&B-Manager. ‘Het Chatillon heeft een klassieke stijl en staat bekend om haar fine dining en culinaire gerechten. Het Menu van de Chef is populair, mede vanwege het gebruik van dagverse seizoensproducten. Dit restaurant is ook te reserveren door privé-gezelschappen. Het tweede restaurant, Circles, is vooral overdag open. Gasten genieten van een uitgebreid selfservice ontbijtbuffet, waarbij onze kok klaar staat om eiergerechten te maken.’

De grote, in zeven afzonderlijke delen te splitsen, ballroom, vormt het hart van het hotel: ideaal voor trouwerijen, productpresentaties of feesten. Het wijnassortiment bij Palace Hotel vertegenwoordigt alle druivensappen uit de wereld. De uitgebalanceerde wijnkaart is speciaal voor het hotel samengesteld. De gast kiest uit wijnen van landen als Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook landen uit de nieuwe wijnwereld: Chili, Australië en Zuid-Afrika. Het zomerseizoen komt eraan: bij mooi weer gaat het terras open. En daarna is het goed genieten in Paul’s Bar, die vaak gebruikt wordt door groepen die met elkaar willen ontspannen.

Voor meer informatie: Palace Hotel, Picképlein 8, 2202 CL Noordwijk. T: 071 365 3000, W: www.palacehotel.nl.