Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2010

Vertraging werkzaamheden Laan van Rijckevorsel

LISSE – De herstelwerkzaamheden op de Laan van Rijckevorsel duren langer dan oorspronkelijk gedacht. Dit liet wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) donderdag 20 mei weten in de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur. Hij beantwoordde een vraag van commissielid Jaap Schuijt (CDA).

Deze vroeg de wethouder: ‘Bij de aftakking naar de 1e Poellaan moeten werkzaamheden opnieuw gedaan worden. Leidt dat tot meer kosten voor de gemeente?’ Van Zelst: ‘Dat leidt niet tot meer kosten voor de gemeente. Er was een fout in de tekeningen. Door dit extra onderhoud zijn de werkzaamheden niet afgerond op 14 juni, maar lopen ze door tot de bouwvak.’