Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 juni 2010

Communicatie tussen ISD en gemeente weer goed

LISSE – ‘Er is geen sprake van fricties of ruzies tussen het bestuur van de ISD en de ambtelijke vertegenwoordigers’. Deze geruststellende woorden sprak wethouder Adri de Roon (D66) tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financien. Hij reageerde op een verontrustte Joke Vermeulen, CDA-fractievoorzitter, die vroeg of de communicatie tussen deze twee partijen wel optimaal was.

De Roon: Er is geen sprake van frictie of ruzies. Vorig jaar heeft men onbedoeld soms langs elkaar heen gedacht. Afspraken zijn gemaakt dat zoiets niet meer gaat gebeuren. Het bestuur van de ISD wilde niet te vaak met begrotingswijzigingen komen en wilde deze wijzigingen bij de eindafrekening verwerken. Daardoor werden de ambtelijke werkgroepen verrast. Voortaan wordt kenbaar gemaakt dat er een begrotingswijziging komt, zodra men dat ziet aankomen.’