Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juni 2010

Starterstraject zoekt beginnende ondernemers

LISSE – Twee startende ondernemers hebben gebruik gemaakt van de KvK Coachpool Lisse. Zij ontvangen voor een bedrag van 750 euro aan coachingsuren, zodat ze meer informatie kunnen krijgen over financiering, marketing en het nemen van strategische beslissingen.

Wethouder Bas Brekelmans (VVD) informeerde dinsdag 15 juni: ‘Op dit moment zijn er twee starters ingeschreven voor het starterstraject in Lisse. Een van hen is zich aan het orienteren om een Bed & Breakfast te beginnen. De andere ondernemer richt zich op de verkoopstyling van huizen die al langer te koop staan. Ik hoop dat meer mensen zich melden voor dit starterstraject, want er zijn nog een aantal startersleningen beschikbaar.’ Voor meer informatie: www.kvkcoachpool.nl.