Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 juli 2010

Beukenhof mogelijk verkocht

LISSE – De Beukenhof, dat momenteel eigendom is van de SWOL, wordt mogelijk verkocht. Dit liet directeur Astrid Verkerk op zaterdag 10 juli weten.

Verkerk: ‘Momenteel is de Beukenhof ons eigendom, maar er is een discussie gaande of dit gebouw wel of niet in ons eigen beheer komt. Immers, het hebben van een gebouw behoort niet tot onze kerntaken. We zijn als SWOL-bestuur aan het onderzoeken of dit gebouw overgedragen wordt aan de stichting BESCAL (Beheer van Sociaal-culturele en Culturele Accommodaties Lisse, JD). Dat betekent dat je de panden moet verkopen, waarna we een kantoor gaan huren van BESCAL. Voordat we hierover een besluit nemen, willen we er eerst een deskundige bij betrekken.’