Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 juli 2010

Bezwaren windmolens afgekeurd

LISSE – De zes bezwaren tegen de twee windmolens op de flat aan het Jacob van Ruysdaelplein 1 t/m 239 zijn afgewezen door het college van burgemeester en wethouders. Dit maakte wethouder Adri de Roon (D66) op dinsdag 13 juli bekend. Een bezwaarde werd niet ontvankelijk verklaard; zij woonde op 420 meter afstand van de flat in de Govert Flinckstraat en heeft geen of nauwelijks uitzicht op de windmolens. De overige vijf bezwaren werden ongegrond verklaard. De gemeente legde argumenten over geluidsoverlast, gezondheidsaspecten, schaduwvorming en verminderd uitzicht terzijde.

1 Comments:

At 3:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het is uitgedraaid op een grote overwinning voor de bewonerscommissie. Ze zijn zo intens blij dat de voorzitter zelfs foto's van deze dingen op de site van het witte weekblad plaatsten. Dat ze tientallen mensen in de kou zetten die vertrouwen in deze commissie hadden (zie elders op dit blog) valt kennelijk in het niet bij het idee dat ze de flat nu "Groen" gemaakt hebben. Nou ja, op het feit dat de trappenhuisverlichting al een half jaar lang 24 uur per dag brandt dan. Dat moet je toch compenseren.

 

Een reactie posten

<< Home