Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juli 2010

“Ik geef de emoties door zoals ik die voel”

LISSERBROEK – Marja het medium treedt ook in het openbaar op; de volgende bijeenkomst is op 11 augustus in het Lissesche IJsclubgebouw aan de Randmeerstraat (Poelpolder) in Lisse. De ene keer geeft ze informatie door het aanraken van voorwerpen, een volgende keer houdt ze zich bezig met bloemlezen en op 11 augustus vertelt ze de aanwezigen over hun vorige levens.
Huijbens: “Ieder mens heeft te maken met vorige levens en de meesten van ons zijn wel nieuwsgierig naar wat ze in een vorig leven zijn geweest. Op deze avond vertel ik alles wat ik mag zien en doorkrijg. Mijn gidsen helpen me daarbij.” Ze verhaalt over een optreden op 14 juli jongstleden: “Er waren twee huilende zusjes van circa 16 jaar die een dierbaar kruisje van hun overleden moeder bij zich hadden. Ik verwoordde de emoties van hun moeder zoals ik die op dat moment voelde en dat maakte diepe indruk op de hele zaal. Ik vond het jammer dat deze twee meisjes naderhand zo snel weg waren, want ik had ze graag aangeboden om hen meer over hun moeder te vertellen. Uiteraard gratis.” Zie ook haar website: www.marjamedium.nl.