Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 juli 2010

Outletstore aan 1e Poellaan 26

LISSE – Een nieuwe Outletstore wordt gevestigd aan de 1e Poellaan 26. Hiervoor gaf het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 6 juli haar toestemming. In deze outletstore worden zaken als tegels, sanitair, tuinartikelen en installatieproducten verkocht. Nadat de initiatiefnemer, de heer De Goeij, in maart een verzoek had ingediend om zijn plannen te realiseren, ontving de gemeente een viertal bezwaren.

Deze bezwaren betroffen onder meer het verstoren van de zondagsrust, geluid- en stankoverlast door vrachtverkeer en toenemende parkeerproblemen. De bezwaren vonden echter geen gehoor bij het college van burgemeester en wethouders. De Outletstore komt er dus.