Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 juli 2010

Politiek Citaat van de Week

LISSE – Het onthouden van namen is nooit de sterkste kant geweest van burgemeester Corrie Langelaar. Dat was bij insiders al jaren bekend. Maar donderdag 1 juli maakte ze het wel heel bond tijdens de gemeenteraadsvergadering, waarin de kadernota besproken werd.
Zoals gebruikelijk staan op de tafels voor de raadsleden bordjes met daarop hun naam en de partij welke de politici vertegenwoordigen. Twee keer noemde Langelaar echter de naam van gemeenteraadslid Andre Bostelaar (CDA), terwijl het juist diens collega Bert Verdoes (PvdA) was die wat wilde zeggen. Nadat de burgemeester op haar fout gewezen werd, bood ze uitgebreid haar excuses aan, om vijf minuten later dezelfde misser te maken. Nog bonter maakte ze het echter kort voor het einde van de vergadering: ‘Het woord is nu aan mevrouw Bostelaar’.