Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 september 2010

Seger Schelberg knipt eerste lintje

VOORHOUT – Seger Schelberg, de zoon van de burgemeester, knipt op woensdag 29 september zijn eerste officiële lintje door. Hiermee opent hij het nieuwe onderkomen van Bollenpost & Bollenprint. Diezelfde dag is er een springkussen en tussen 14:30 uur en 15:00 uur een meet & greet met Dora (van Diego).

De volwassenen die eigenaresse Liesbeth Vermeij willen feliciteren met het nieuwe kantoor aan de Jan van der Jagtstraat 2, hoeven geen bloemen te geven. “Liever heb ik koffie, wasmiddelen of levensmiddelen: deze doneer ik aan het eind van de dag aan de Voedselbank Teylingen.”