Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 september 2010

Subsidie voor STATIC

LISSE – De Stichting STATIC krijgt een gemeentelijke subsidie van 5.000 euro. Voor dit bedrag zet de stichting activiteiten op voor jongeren die zestien jaar of ouder zijn en vult daarmee het gat op dat de Stichting O.J.C. Magnifiosi heeft achtergelaten. Wethouder Adri de Roon (D66) gaf dinsdag 7 september meer informatie.
De toegekende subsidie is bedoeld als proefbedrag: wanneer de stichting voldoende jongeren kan enthousiasmeren om te participeren in de activiteiten, kan STATIC voor 2011 ook een subsidiebedrag van 13.000 euro tegemoet zien. De activiteiten vinden plaats in het jongerencentrum De Greef. Met de huidige stichting O.J.C. Magnifiosi worden momenteel ‘afsluitende gesprekken’ gevoerd over de liquidatie van deze stichting. De inventaris van het jongerencentrum gaat naar de stichting BESCAL.