Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 oktober 2010

Wolter Kroes opent Winterwinkel

VALKENBURG – Zaterdag 16 oktober opent Postmus Ski and Snowwear haar deuren. Het enthousiaste personeel kan iedere winterfan voorlichten over welke ski- en snowboardkleding het beste gebruikt kan worden. Tevens is er een breed merkenpakket in de winkel aanwezig; Moscow, Peak Performance, Craft, Bjorn Borg, om maar enkele te noemen.

Bram Postmus is razend enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling. ‘De nieuwe winkel bevindt zich in een compleet nagebouwd chalet dat te vinden is in de huidige showroom van Postmus Sierbestrating. Bij aankomst krijg je dus het gevoel of je Oostenrijk binnenstapt. We hebben bij Postmus Ski and Snowwear alles op het gebied van mode; van het hoog- tot laagsegment en zowel modieus als technisch perfect functionerende kleding.’ Zelfs voor onderhoud van je ski’s snowboard en schoenen kan je terecht.

Van sierbestrating naar winterkleding: hoe kan het bedrijf deze stap maken? ‘Inderdaad is winterkleding anders dan sierbestrating, maar we zochten nog iets voor de wintertijd. Het werk voor de tuinen en aanleg ervan valt in het voorjaar en zomer en Postmus Ski and Snowwear is een perfecte aanvulling. ‘Voor een dergelijke winkel moet je naar een locatie ver buiten de regio rijden. Dit is ook een reden waarom we deze keuze hebben gemaakt.

Rondlopend in de showroom, komt de consument al helemaal in de wintersfeer. Alleen de glühwein ontbreekt nog. Postmus: We hebben kleding voor jong en oud, van klein naar groot en voor de grote en kleine portemonnee. Het beloofd een spetterende collectie te worden met voor een ieder wat wils.

Zaterdag 16 oktober worden circa vijfhonderd gasten verwacht, die genieten van onder meer DJ Eduardo Ramirez en een Winter Fashion Show. De officiële opening gebeurt om 19:00 uur door de bekende zanger Wolter Kroes.
Op de openingsdag en vervolgens de gehele maand oktober biedt Postmus Ski and Snowwear 10% korting aan op al haar producten. Voor meer informatie: Postmus Ski and Snowwear, Voorschoterweg 6a, Valkenburg. T: 071 401 3444, E: info@postmuswinter.nl, W: www.postmuswinter.nl.