Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 november 2010

Boete voor boottrailer

LISSE – Een boottrailer mag niet langer dan drie dagen op een doodlopende parkeerplaat staan, zelfs niet als op diezelfde parkeerplaats al anderhalf jaar een zeecontainer heeft gestaan. Na enkele weken is de boottrailer van eigenaar Langeslag op woensdag 4 augustus van het parkeerterrein verwijderd. De kosten voor deze verwijdering en de opslag elders worden verhaald op de eigenaar.
Langeslag diende een bezwaar in tegen het opleggen en de hoogte van de kosten, maar werd dinsdag 9 november door het college in het ongelijk gesteld. Zijn argumenten dat op hetzelfde parkeerterrein al anderhalf jaar een zeecontainer heeft gestaan en dat op die locatie ook een Pool maar liefst zeven weken zijn onderkomen in een auto had, vond geen gehoor bij de bezwarencommissie. De Gemeentelijk Opsporings Ambtenaar (GOA) had een overtreding geconstateerd, hij heeft een waarschuwingssticker op de boot geplakt en een verwijderingsaankondiging was op de gemeentepagina’s geplaatst. Langeslag dient dus te betalen om zijn boottrailer weer terug te krijgen.