Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 december 2010

Gemeente treedt toe tot Van Puffelenclub

LISSE – Met het plaatsen van de eerste advertentiezuil namen oud-citymanager en huidig wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) en huidig citymanager Harry Duivenboden dinsdag 7 december de eerste reclamezuil in gebruik. In totaal verschijnen in Lisse 45 van deze borden die beheerd worden door het bedrijf Van Puffelen. Voortaan is het voor bedrijven, verenigingen en gezelschappen niet meer toegestaan om eigen kartonnen of triplex sandwichborden rondom bijvoorbeeld lantaarnpalen te plaatsen. In plaats hiervan kunnen de diensten van de ‘Van Puffelenclub’ ingehuurd worden.

Van Zelst sprak bij de ingebruikname de volgende mooie woorden: ‘Vijf van deze borden worden gebruikt om de gemeentelijke communicatie naar de inwoners naar voren te brengen. De citymanager mag drie campagnes lang gebruik maken van een deel van de borden. Overigens moeten we nog met Van Puffelen in overleg aangaande de locatie van sommige borden, in verband met de toegankelijkheid, zichtbaarheid en verkeersveiligheid.’
Lisse is de 37ste gemeente in Nederland waar die reclame-uitingen gebruikt worden.Van Puffelen betaalt jaarlijks enkele duizenden euro’s om de borden binnen de gemeentegrenzen van Lisse te plaatsen. Dit geld is voor de citymanager om te gebruiken bij nieuwe campagnes of promotieacties. Ook Oegstgeest trad afgelopen week toe tot de ‘Van Puffelenclub’.