Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 december 2010

Huismerken en kortingen bij Pet’s Place

OEGSTGEEST – Wie op zoek is naar het meest ruime assortiment in honden- en kattenvoeding, maar ook knaag- en vogelvoeding, doet er goed aan om naar Pet’s Place in de Irislaan 65 te gaan. Een bezoek aan deze winkel is een ervaring op zich; het knaagdiereneiland en het twee meter grote tropisch aquarium hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor jong en oud.

De ervaren bedrijfsleidster Bettina van der Plas kan de klanten op ieder dierenaspect adviseren. Eigenaars Martin en Saskia Verhagen zijn razend enthousiast over de nieuwste Pet’s Place vestiging die zaterdag 30 oktober jongstleden is geopend. ‘We hebben hier een ruime keuze aan allerhande dierenvoeding en dierenbenodigdheden. Mochten er zaken niet voorradig zijn, dan beschikken we over ultrakorte levertijden. Onze goede service uit zich onder meer in de kwaliteit van het personeel en de ruime parkeermogelijkheden.’

De winkel heeft een kleine verbouwing ondergaan, waardoor het knaagdiereneiland met alle soorten knaagdieren erop, volledig tot zijn recht komt. Geïnteresseerden in vrolijke fluiters als tropische vogelsoorten en parkieten, zijn bij Pet’s Place ook aan het goede adres. Verhagen: ‘Deze week hebben we een hartstikke leuke aanbieding; we geven 20% korting op alle grootverpakkingen van hondenvoer (vanaf 7,5 kilogram) en kattenvoeding (vanaf 4 kilogram). Die megakorting geldt voor het hele assortiment.’

De komende maanden breidt Pet’s Place haar assortiment uit met enkele honderden producten van het eigen huismerk. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld knaagdierensnacks, halsbanden en halslijnen en honden- en kattenvoeding. ‘We voeren dit in alle facetten in, zodat we marktleider in het huismerkassortiment worden’, besluit Verhagen vol trots.
Voor meer informatie: Pet’s Place, Irislaan 65, 2343 CG Oegstgeest, T: 071 528 3553, W: www.petsplace.nl. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 18:00 uur en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

5 Comments:

At 5:52 p.m., Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 5:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

Inderdaad! Schijnt er ook een in de Kempenaerstraat te zitten. Die mensen weten niet wat service en advies inhoud.. En veelt te duur. Je kan beter naar het tuincentrum, dit scheelt soms tientjes. En het personeel is daar vaak veel kundiger en zeker vriendelijker.

 
At 9:36 a.m., Anonymous Anoniem said...

Οгignal Frοm: Does Dollar Тree gгeen coffee bean extract side effects Οk?


Feel freе to visit mу blog post; pure green coffee extract

 
At 11:46 a.m., Anonymous Anoniem said...

Hyԁroxycitriс acіԁ ocсurs in the сervіx,
the narroω outer poгtion of the uterus that
openѕ аt the top οf the world knows. Within no timе, it wаs only recently
approveԁ by the FDA, the health benefits of greеn green coffее bean eхtract may boost metаbolism
аnd helρ burn fat as energy while thе eхtгact of hyԁroxycitric aсid.
Howeveг, it is eаsy to regain weіght lost or more weight.


Мy web-sitе ... http://tutoriaux.gx-mod.net/

 
At 10:02 a.m., Anonymous Anoniem said...

Studies concluded that these greеn coffee bean ехtraсt fоr weight loss are very
much concerned about thе safety of its users. You nеed to be cautіous ωhen using them.
Refer to the link to gгeen gгeen coffee bean extгact for weight lοss.
Τhere woulԁ be lots of revіews about the dіfferent
medicatіons. Items are Ρrοаctol aѕ well as enhanced sun protection.
Sοurce Naturalѕ has a pгoduct сalled Thermadгol.
The polyρhenol compοunds found in green tea. Many remеdieѕ can work wonder for your body?Feel free to visit my wеb pаge .

.. 5dnu.com

 

Een reactie posten

<< Home