Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 december 2010

Kerstsfeer door jubilerend Cantabile

VOORHOUT – Ter ere van het 20-jarig bestaan van Zanggroep Cantabile gaven de leden op dinsdag 14 december een exclusief jubileumwinterconcert, onder leiding van Annemieke Janson. Ruim zeventig mensen hadden het geluk bij deze festiviteit aanwezig te zijn.

Tijdens het optreden dacht niemand aan aarde polemieken zoals bezuinigingen of politieke ontwikkelingen. De prachtige akoestiek in de Kleine Kerk vervolmaakte het heldere gezang van de leden van Cantabile, die op de piano begeleid werden door Paul Klinkenberg. ‘Thank you for the Music’, ‘Fields of gold’ en ‘Stille Nacht’: het zijn slechts enkele van de 28 liederen die het koor zong. Een ware kerstsfeer kwam over de toehoorders heen; een betere viering van het 20-jarig bestaan had Cantabile zich niet durven wensen.