Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 december 2010

Veiligheidsbutton op website

LISSE – Op de gemeentelijke website (www.lisse.nl) staat voortaan een button met het woord ‘Veiligheid’. De websurfer die hier op klikt, vindt alle informatie over veiligheid binnen de gemeente Lisse; of het nu gaat over veilig uitgaan of veiligheid rond de feestdagen. Ook is een foto van de GOA (Gemeentelijke Opsporings Ambtenaar) Albert te bewonderen, zo glunderde wethouder Bas Brekelmans (VVD) op dinsdag 7 december.
Brekelmans: ‘We willen bereiken dat het onderwerp veiligheid voor iedereen laagdrempelig en gemakkelijk te vinden is. Dit is een punt uit ons coalitieprogramma wat we voltooid hebben.’ Voor mensen die een computer niet kunnen betalen en dus niet op internet naar de veiligheidsbutton kunnen kijken, is het mogelijk om gebruik te maken van een computer in de bibliotheek.