Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 februari 2011

Positieve reacties reconstructie Kanaalstraat

LISSE – De reconstructie van de Kanaalstraat / Koninginneweg levert vooral enthousiaste reacties op. Dit bleek donderdag 3 februari tijdens de inloopavond in het gemeentehuis, waar tekeningen waren opgehangen van de straten en de wijze waarop deze opnieuw ingericht worden.

Ondernemer Raymond Witteveen van Jatibee heeft na een paar minuten al genoeg gezien: ‘Ik ben blij met het trottoir; het ziet er netjes uit. Bovendien wordt ons deel meer bij het centrum betrokken. Ik zal geen bezwaarschrift indienen.’ De filiaalmanager van Bristol, Thea, en haar collega Chantal zijn ook tevreden: ‘Hoewel het afwachten is op het eindresultaat, vind ik het mooi worden’, aldus Chantal. De filiaalmanager: ‘Het belangrijkste is dat mijn omzet niet te lijden heeft. Bovendien wil ik dat er fietsstallingen aan de achterkant van ons pand komen, bij de Julianastraat.’ De gemeente beoordeelt de komende weken of de tijdens deze avond genoemde wensen en adviezen kunnen worden opgenomen in de reconstructieplannen. De werkzaamheden beginnen in mei, zo verwacht wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse).