Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 februari 2011

“Situatie past binnen bestemmingsplan”

SASSENHEIM – Het college van burgemeester en wethouders laat via een ambtenaar weten dat de gemeente niet handhavend gaat optreden tegen het gebruik van de tijdelijke locatie aan de Hoofdstraat 303a. “Het gebruik van dit pand kan voortduren omdat er concreet zicht is op legalisatie. Binnen afzienbare tijd treedt het nieuwe bestemmingsplan “Overteylingen” in werking. Dit bestemmingsplan geeft aan het pand een andere functie die het mogelijk maakt om het huidige gebruik van het pand toe te staan.” Het college volgt hiermee een uitspraak van de Commissie Bezwaarschriften en Klachten van Teylingen.

Een gemeentelijk woordvoerder vertelt: “De gemeente heeft het ingediende handhavingverzoek afgewezen omdat naar verwachting de situatie binnenkort past binnen het nieuwe bestemmingsplan Overteylingen. De stand van zaken van dit bestemmingsplan is dat de provincie heeft ingestemd met het plan. Er loopt nog één beroepsprocedure bij de Raad van State. Als deze uitspraak heeft gedaan en het beroep afwijst, is het bestemmingsplan definitief. Overigens is dinsdag aanstaande (15 februari) de openbare behandeling van het afgewezen handhavingverzoek in de commissie bezwaar en beroep om 19.30 uur in het bestuurscentrum.”