Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 april 2011

Proefduiken bij De Guppen

LISSE – Wie ooit de wens heeft gehad om een keer te proefduiken, kan deze op woensdag 20 april in vervulling laten gaan. Dan organiseert O.S.V. De Guppen in het kader van de Nationale Sport Week een gratis introductieduik.

Na enkele instructies die vooraf gegeven worden, kan de introductieduik plaatsvinden in zwembad De Lis. John Poelman laat weten: ‘We brengen u de beginselen van het duiken bij, waarna u het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Iedereen vanaf 14 jaar is van harte welkom. Ervaar zelf hoe leuk het is om samen met je buddy te duiken.’ De introductieduik vindt plaats op woensdag 20 april vanaf 19:30 uur in het clubhuis van De Guppen (Trompstraat achter de brandweerkazerne). Voor meer informatie: www.deguppen.nl of secretariaat@deguppen.nl.