Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 oktober 2011

Goa’s werken niet ‘s nachts

LISSE – ‘Maak de telefoonnummers van de wijkagenten en goa’s (gemeentelijke opsporingsambtenaren, JD) via de gemeentepagina’s bekend bij de inwoners.’ Fractievoorzitter Joke Vermeulen (CDA) deed deze oproep tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën van woensdag 12 oktober, maar ze bleek een roepende in de woestijn.

Burgemeester Corrie Langelaar liet weten dat deze nummers al te vinden zijn in de gemeentegids en op de veiligheidssite. Ook kan het gemeentehuis gebeld worden. ‘Maar midden in de nacht werken onze goa’s niet: dan moet de politie gebeld worden, als er echt wat aan de hand is.’