Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 oktober 2011

Op reis voor belastingvragen

LISSE – De samenwerking op het gebied van belastingen tussen Noordwijk en Lisse heeft onverwachte nadelige gevolgen voor de inwoners. Dit bleek tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financien van woensdag 12 oktober.

Fractievoorzitter Joke Vermeulen (CDA) kaartte het dilemma aan: ‘Moeten mensen uit Lisse voor een gesprek met een ambtenaar hierover nu echt naar Noordwijk? Het is toch gek dat je voor je belastingen naar een andere gemeente moet.’ Wethouder Bas Brekelmans (VVD) liet weten dat hier in een aantal gevalle wel sprake van is. ‘Als het gaat over het bezwaar tegen een OZB-afdracht niet, maar voor andere zaken is dat wel het geval. Overigens kunnen veel vragen ook per telefoon of mail afgehandeld worden.’