Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 november 2011

Globe viert 25-jarig bestaan

LEIDEN – Steeds meer mensen keren het internet de rug toe en komen naar Globe Reisbureau om zich daar persoonlijk te laten informeren over de beste vakantiebestemmingen. De persoonlijke service, de uitstekende kennis van zaken van de medewerkers en het ‘buurtgevoel’ zorgen ervoor dat Globe al 25 jaar gevestigd is aan de Stevensbloem.

In totaal hebben de vier medewerkers Anneke, Corinda, Lorraine en Georgine bijna zestig jaar ervaring met het vinden van de perfecte reis voor de klanten die binnen komen. Anneke erkent dat het redelijk bijzonder is dat ‘ons stenen reisbureau’ nog altijd bestaat, maar ze weet precies waarom dit is. ‘Mensen vertrouwen ons meer; bij ons kunnen ze vragen stellen en het internet praat niet terug. Wij bieden kennis, service, betrouwbaarheid, veiligheid en geborgenheid. En wat de prijzen betreft: juist door het perfect matchen van de vakantie met de persoon, zorgen wij voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.’

Vaak vinden mensen het eng om via internet te boeken en te betalen. Bij Globe Reisbureau wordt alles geregeld, zelfs het informeren van de hotels over de specifieke wensen van de gasten. En wat het betalen betreft; speciaal voor het jubileumfeest hoeven alle klanten voor een vliegvakantie tussen 1 december 2011 en 29 februari 2012 niet de reis aan te betalen.

‘Maar ook tijdens en na de vakantie springen we in geval van calamiteiten bij. En bij terugkomst vinden de mensen altijd een welkom thuis kaartje van ons op hun deurmat’, geeft Anneke een voorbeeld van de service aan. En wat zijn de vakantietips? ‘Dubai is hot, net als het Caribisch gebied. Honeymoners gaan naar de Malediven en cruises zijn bij alle leeftijdscategorieën populair.

Donderdag 8 december van 17:00 uur tot 19:00 uur kunnen mensen langs komen om het jubileum te vieren. Wie het oudste boekingsformulier van Globe Leiden meeneemt, wint dan een reischeque ter waarde van 150 euro.

Voor meer informatie: Globe Reisbureau, Stevensbloem 45, 2331 JA Leiden. T: 071 531 6031, W: www.globereisburo.nl/leiden.