Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 november 2011

Hapklare burgers

LISSE – Hoe serieus neem je inwoners op het moment dat je hen ‘burgers’ noemt? Burgers zijn namelijk hapklare hamburgers, die te koop zijn bij de verschillende fast food restaurants. Om de nutteloosheid van het woord ‘burger’ aan te tonen, volgt hieronder een samenvatting van een communicatieberichtje van de gemeente, waarbij het woord ‘burger’ is vervangen voor ‘hamburger’.

‘Het communicatiebeleidsplan 2011 – 2014 heeft als ondertitel “In het zicht van de hamburger”. Het team communicatie is druk bezig sjablonen te ontwikkelen waarmee je gemakkelijk een persbericht, nieuwsbericht, tweet of internettekst kunt maken. Verder ontwikkelt communicatie samen met Monique van der Weijden een plan voor hamburgerparticipatie, zodat het straks helder is hoe je de hamburger bij je werk kunt betrekken.’