Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 februari 2012

Informatieavond over WOZ-bezwaren

LISSE – Het initiatief van de gemeente Teylingen om informatieavonden te organiseren over de WOZ-bezwaren, vindt opvolging in de buurgemeente Lisse. Dit bleek tijdens de vergadering van het presidium op maandag 30 januari.

Fractievoorzitter Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) liet weten: ‘De gemeente Teylingen heeft informatieavonden georganiseerd voor de mensen die vorig jaar bezwaren hadden ingediend tegen de WOZ-aanslagen. Deze avonden zijn bedoeld om de meeste kou uit de lucht te halen. Ze zijn al volgeboekt. Kunnen wij dat in Lisse ook doen?’ Het voorstel van Ruigrok werd gesteund door fractievoorzitter Cees Verburg (D66): ‘Het is heel goed om zo’n informatieavond te beleggen.’ Burgemeester Lies Spruit, tevens voorzitter van het raadspresidium, pikte de boodschap op: ‘Ik neem dit mee naar het college.’ Als een informatieavond wordt opgezet, dan vindt dit plaats voordat de bezwaartermijn tegen de WOZ-bezwaren is afgelopen.