Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 februari 2012

Raad wil onderzoek naar verkeersveiligheid

OEGSTGEEST – Hoe veilig is het verkeer in Oegstgeest nu eigenlijk? Om antwoord te geven op deze vraag, moet het college van burgemeester en wethouders een integraal verkeersveiligheidsplan laten opstellen. Een motie van Leefbaar Oegstgeest, PrO en TO hierover kreeg donderdag 2 februari voldoende steun van een meerderheid van de gemeenteraad.

Het onderzoek moet zich onder meer richten op het parkeerbeleid, de op- en afrit A44 Flora Holland en de veiligheid voor de fietsers. Een van de argumenten waarom de raad dit onderzoek wil hebben, is dat de Oegstgeester doelstellingen voor verkeersveiligheids op het gebeid van ziekenhuisgewonden niet gehaald dreigen te worden.