Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 maart 2012

Oud minister komt naar Lisse

LISSE – Moeten Christenen wel regeren? Over dit thema spreekt oud-minister E. van Middelkoop op vrijdag 23 maart. Hij komt naar het dorp op uitnodiging van de SGP-Lisse. Het thema van die avond is: ‘Christen zijn en regeren… niet doen?’

Van Middelkoop was minister van Defensie en als Christen kwam hij regelmatig voor dilemma’s te staan. Welke dilemma’s dat zijn, daar weidt Van Middelkoop tijdens deze politieke avond over uit. De vele verwachte toehoorders kunnen ook met hem in discussie gaan. De bijeenkomst vindt plaats in het verenigingsgebouw van de Salemkerk (Crocussenstraat 2a) en begint om 19:45 uur. De toegang is gratis.