Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 april 2012

Mijn hoogste goed

NOORDWIJK – Een lokaal initiatief maakt grote kans om de meest populaire landelijke website te worden waar het gaat om gezondheidsadviezen. De site www.mijnhoogstegoed.nl is een gezondheidsplatform dat wordt opgezet door en voor alle inwoners van Nederland. Woensdag 11 april werd de website officieel gelanceerd.

Aan de site werken tien verschillende partijen mee, bestaande uit onder meer hoogleraren, medici en pharmacisten. Doel van de site is, dat de mensen er met hun gezondheids-, ziekte- en lifestylevragen terecht kunnen. Door het geven van informatie, worden zij via de site doorverwezen naar de juiste informatiekanalen. In deze beginfase wordt de websitebezoekers gevraagd om te laten weten waarover ze meer informatie willen hebben. Of het nu gaat om de eigen gezondheid, problemen binnen de gezondheidszorg of het ventileren van een goed idee. Een van de inzenders ontvangt een cadeaubon ter waarde van 100 euro.