Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 april 2012

Oudshoorn & Van Egmond zonwering opent deurenHoge Rijndijk 263, 2382 AM Zoeterwoude Rijndijk, T: 071 402 0720


ZOETERWOUDE RIJNDIJK – Het familiebedrijf Oudshoorn & Van Egmond, dat al vijftig jaar een gerenommeerde naam is in Leiden de Duin- en Bollenstreek, opent zaterdag 14 april de deuren van haar tweede winkel. In de stijlvol ingerichte zaak is een compleet overzicht te vinden van Luxaflex buiten- en binnenzonwering, Borek tuinmeubilair en Boretti buitenkeukens (in de volksmond: barbecues).

Door de goede relatie met Luxaflex mag Oudshoorn & Van Egmond zich ‘gallery shop’ noemen voor de buitenzonwering. Dat betekent dat deze winkel de enige is in het Groene Hart waar u de complete collectie van Luxaflex kunt bewonderen. die de buitenzonwering van Luxaflex mag verkopen. En dat niet alleen; ook voor de indoorzonwering is Oudshoorn & Van Egmond de zogeheten ‘inspiration dealer’. Oudshoorn & Van Egmond onderscheidt zich namelijk door de uitstekende service. Met een eigen fabriek en het goed gekwalificeerde personeel kan een eventuele storing gelijk opgelost worden. De klant staat namelijk altijd voorop!

Bij de Luxaflex producten passen uitstekend de Borek kwalitatief hoogstaande tuinmeubelen. De Boretti buitenkeukens zijn een ware lust voor het oog en vallen, in vergelijking met andere barbecues, in de buitencategorie. Zaterdag 14 april kunnen alle fraaie producten bekeken worden tijdens de officiële opening. Die dag geeft een chef-kok kookdemonstraties op een Boretti. En klanten die enthousiast geworden zijn, kunnen dan profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen, zoals 350 euro inruilkorting op alle terrasschermen, een gratis afstandsbediening bij de elektrisch bediende buitenzonwering en elke tweede Luxaflex hor voor de helft van de prijs. Daarnaast geldt bij alle binnenzonwering; elke vierde product is geheel gratis.

Voor meer informatie: www.oudshoornenvanegmond.nl.